Werk

360-gradenbranding voor Bruynzeel cosmetic homecare

Bruynzeel cosmetic homecare

Het schap met schoonmaakproducten is een merk rijker: Bruynzeel cosmetic homecare is vanaf deze week verkrijgbaar bij Albert Heijn. Wij van Zandbeek waren vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van deze nieuwe lijn schoonmaakmiddelen. We mochten ons intensief bemoeien met alles wat Bruynzeel cosmetic homecare definieert: van positionering tot merkidentiteit en van verpakkingsontwerp tot campagne-uitingen. De introductiecampagne, bestaande uit een mix van out-of-home, online, tv (billboards) en POS-materialen, is vanaf nu zichtbaar.

Bruynzeel is van je huis houden

Om het merk Bruynzeel cosmetic homecare onderscheidend te kunnen positioneren in het competitieve speelveld, is gebruik gemaakt van onze eigen bureaumethodiek: RootZ©. Jasper van Zandbeek: “Binnen deze methode, die vertrekt vanuit het principe van authenticiteit, staat het archetypisch denken van de Zwitserse psycholoog en psychiater Carl Gustav Jung centraal. Voor Bruynzeel cosmetic homecare leidde het traject naar de archetypische ‘Liefhebber’. Zo kwamen we uiteindelijk uit bij de merkbelofte: ‘Bruynzeel, is van je huis houden.’”

Alex van Wijk, general manager van Bruynzeel cosmetic homecare: “Bruynzeel staat al meer dan 125 jaar bekend om Nederlands vakmanschap. Veel mensen kennen Bruynzeel van zijn keukens of vloeren. Het merk kent een lange traditie in het ontwerpen van deze kwaliteitsproducten voor in huis. Bruynzeel cosmetic homecare combineert deze ervaring met haar kennis van het huishouden. Het wil Nederland een beetje meer laten genieten van de noodzakelijke en functionele bezigheid die schoonmaken heet. Uit onderzoek weten we namelijk dat een schoon huis een enorme bijdrage heeft aan het dagelijks woonplezier dat we ervaren. Bovendien blijkt dat een grote meerderheid van de Nederlandse consumenten een positieve associatie heeft met het schoonmaken zelf. Van deze inzichten hebben we dankbaar gebruikt in ons merktraject met Zandbeek.”

Naar verwachting zijn de reinigers, probleemoplossers en onderhoudsproducten van Bruynzeel in de loop van het jaar op meer plekken verkrijgbaar. Voor meer informatie en om kennis te maken met het volledige assortiment, bezoek je de officiële website van Bruynzeel cosmetic homecare op bruynzeel.nu.