Werk

Corporate film voor Zwitserse laserpionier Synova

Synova corporate film

Wat gebeurt er wanneer je water gebruikt om de kracht van licht te temmen? Als pionier in lasertechnologie weet Synova uit Zwitserland als geen ander wat deze synergie teweegbrengt. Door de oppermachtige elementen water en licht te combineren, hebben zij een revolutionaire snijtechnologie ontwikkeld: de Laser MicroJet®.

Deze cilindrische, haarfijne laserstraal is uniek in zijn soort. Het maakt snijden, boren en frezen zonder thermische schade of ophoping van deeltjes mogelijk. En dankzij deze innovatie is de Zwitserse laserexpert in staat om de meest ingewikkelde snij- en bewerkingsuitdagingen aan te pakken. Van straalmotoren en halfgeleiders tot polshorloges en diamanten; de waterstraalgeleide lasertechnologie van Synova geeft (letterlijk) vorm aan iedere sector.

De unieke synergie tussen twee krachtige elementen, die vangen we in een nieuwe corporate video voor de Zwitserse laserexpert. Deze produceerden we in nauwe samenwerking met Veldkamp Stories. Hiervoor zijn we speciaal afgereisd naar het hoofdkantoor van Synova in Dullier, Zwitserland. Vanuit deze faciliteit ontwikkelen en produceren zij namelijk hun meest geavanceerde lasersystemen.

Het resultaat? Eén krachtige corporate video, uitgewerkt in drie variaties van verschillende lengtes zodat ze overal eenvoudig inzetbaar zijn. Bekijk de film hier(onder):

Scroll to skip video
Synova corporate film
Synergy of Water & Light
Synova SA – Corporate Video
02:31