Werk

Een stevig fundament voor VAN AKEN

VAN AKEN herpositionering

In 2022 startten we met de herpositionering en visuele identiteit van het gerenommeerde ingenieurs- en architectenbureau VAN AKEN. Met klanten als ASML, Rabobank en De Efteling zijn hun totaalontwerpen overal te bewonderen. Ook in ons eigen Eindhoven staan gebouwen die van hun hand komen, met iconen als De Bakermat en De Kennedytoren. Maar de bestaande (visuele) communicatie was toe aan een update. 

Daarom ontwikkelden we een nieuwe merkpositionering en bijbehorende visuele identiteit die recht doen aan de filosofie van VAN AKEN, met een unieke visie op engineering en architectuur. Want voor VAN AKEN is een gebouw meer dan een stapel stenen. En een ontwerp meer dan een af te vinken wensenlijstje. Ieder project benaderen zij vanuit een integrale aanpak; de ultieme samenwerking tussen ingenieurs en architecten.  

Het resultaat? Eén (visuele) identiteit, compleet met een intern en extern communicatieplan met een breed scala aan middelen. Een stevige basis voor het volgende hoofdstuk van VAN AKEN. Want ook nadat VAN AKEN in januari aankondigde overgenomen te worden door Sweco, staan we ze nog steeds bij met communicatieadvies. Onder meer met public relations, stakeholder- en interne communicatie in aanloop naar het volledige samengaan.