Werk

Maatschappelijke merkcampagne voor Vebego

Vebego Great Work

Ken jij de naam van de schoonmaker op kantoor? Zeg je bedankt tegen degene die de prullenbakken in de trein voor je leegt? Veel mensen niet. Ook de medewerkers van Vebego, één van de grootste werkgevers van Nederland, worden lang niet altijd gezien. Daar brengen we met een internationale merkcampagne verandering in.

Vebego kent 40.000 medewerkers in binnen- en buitenland. Onder meer schoonmakers, groenwerkers en receptionisten zorgen op plekken als ziekenhuizen, vliegvelden en kantoorgebouwen voor een schone en vriendelijke omgeving. Het wordt tijd dat deze mensen meer gezien worden. Hierbij etaleren we direct het merk Vebego, waarvoor we de afgelopen jaren al een volledige rebranding verzorgden.  

Zie jij mij staan?

Met die boodschap promoten we dankbaarheid en erkenning voor de onmisbare medewerkers van Vebego. Van langlopende socialcampagnes tot digital out-of-home zetten we Nederland, Duitsland en Zwitserland aan het denken. En laten we zien dat Vebego een stapje extra zet. Voor hun eigen medewerkers, maar ook voor hun klanten. Door eigen initiatief van hun medewerkers te promoten en hun slimme, praktische oplossingen breed in te zetten.

Hiermee onderstrepen we de rol van Vebego in de maatschappij. Een inclusieve multinational waar samen Great Work leveren op één staat.