Nieuws

Rijkswaterstaat verkiest opnieuw Zandbeek

Na een Europese aanbestedingsprocedure voor communicatieadvies en -uitvoering gunt Rijkswaterstaat Zandbeek voor de vijfde keer op rij een raamovereenkomst. Het betreft een van de grootste aanbestedingen in de communicatiebranche. Fleur van Zandbeek (CEO): “We werken al vele jaren met Rijkswaterstaat. Samen lieten we honderden programma’s, projecten en campagnes tot stand komen. Van publieksvoorlichting over verkeershinder tot de prijswinnende videoserie ‘#HOEDAN?!’ en de internationale promotie van de Afsluitdijk als toonbeeld van de Nederlandse waterbouwkunde. Het mooie van werken voor Rijkswaterstaat is dat je bijdraagt aan zeer actuele en belangrijke maatschappelijke thema’s, zoals de klimaatverandering, waterveiligheid en de vernieuwing van onze infrastructuur. En dat werk wordt alsmaar interessanter en betekenisvoller. We zijn daarom meer dan ooit gemotiveerd om de komende jaren opnieuw aan de slag te gaan.” Zandbeek vormt in de nieuwe raamovereenkomst een combinatie met de bureaus Lievens en Connect.

Na een Europese aanbestedingsprocedure voor communicatieadvies en -uitvoering gunt Rijkswaterstaat Zandbeek voor de vijfde keer op rij een raamovereenkomst. Het betreft een van de grootste aanbestedingen in de communicatiebranche.

Fleur van Zandbeek (CEO): “We werken al vele jaren met Rijkswaterstaat. Samen lieten we honderden programma’s, projecten en campagnes tot stand komen. Van publieksvoorlichting over verkeershinder tot de prijswinnende videoserie ‘#HOEDAN?!’ en de internationale promotie van de Afsluitdijk als toonbeeld van de Nederlandse waterbouwkunde. Het mooie van werken voor Rijkswaterstaat is dat je bijdraagt aan zeer actuele en belangrijke maatschappelijke thema’s, zoals de klimaatverandering, waterveiligheid en de vernieuwing van onze infrastructuur. En dat werk wordt alsmaar interessanter en betekenisvoller. We zijn daarom meer dan ooit gemotiveerd om de komende jaren opnieuw aan de slag te gaan.”

Zandbeek vormt in de nieuwe raamovereenkomst een combinatie met de bureaus Lievens en Connect.