Nieuws

Funda, Waterschap Limburg, BayWa r.e. en Brabant Water kiezen Zandbeek

New clients - nieuwe klanten

We vallen gelijk met de deur in huis. Funda, Waterschap Limburg, BayWa r.e. en Brabant Water sluiten zich bij ons aan! Na het winnen van verschillende aanbestedingen en bureau-oriëntaties verwelkomen we 4 fantastische klantnamen. We stellen ze graag aan je voor. 

Funda

Met gemiddeld 68 miljoen bezoeken per maand is funda een van de drukstbezochte websites van Nederland. Voor dit bekende platform gaan wij aan de slag met strategisch advies, ondersteuning op het gebied van marketing-pr, communicatie en reputatie- en issuemanagement. Een handvol aan mooie uitdagingen. Naast onze charmes, viel funda voor onze brede ervaring in zowel de vastgoed- als de financiële sector.  

Waterschap Limburg

De komende 5 jaar werken we samen met Waterschap Limburg op het gebied van corporate communicatie en project- en programmacommunicatie. Een samenwerking die naadloos aansluit bij onze expertises. Waterschap Limburg zorgt binnen de eigen provincie voor veilige dijken, droge voeten en schoon en voldoende water. Taken die steeds belangrijker worden binnen Nederland. 

BayWa r.e.

Het internationale BayWa r.e. verandert de manier waarop we energie opwekken, gebruiken en opslaan. Deze bijdrage aan de energietransitie is cruciaal voor de toekomst van onze planeet. En met vestigingen in 30 landen is BayWa r.e. een toonaangevende partner in hernieuwbare energie. Ook voor de Nederlandse markt zijn hun ambities groot. Daarom bouwen wij de komende jaren aan de nationale bekendheid van de windparken van BayWa r.e. en ontwikkelen we een bijbehorende communicatiestrategie en -tactiek.      

Brabant Water

We st(r)omen hard door. Want na een aanbesteding gunt Brabant Water ons de invulling van haar vernieuwde merkidentiteit. En daar zijn we trots op! Zo geven we geheel in stijl invulling aan de positionering, corporate identiteit en een creatief communicatieconcept voor een van de belangrijke organisaties die onze provincie rijk is. Een bewijs dat water net zo naadloos bij ons bureau past als merkstrategie dat doet.