Awards

Gouden Reiger landt in Eindhoven

Gouden reiger voor Zuyd

Samen met opdrachtgever Zuyd Hogeschool hebben we gisteravond onze allereerste Gouden Reiger in de wacht gesleept. Dit is een prestigieuze prijs voor films die in opdracht van een bedrijf of organisatie zijn gemaakt. Met onze manifestfilm ‘Het begint met jou’ wonnen we in de categorie ‘Effectief en overtuigend’.

Het begint met jou

Studeren is meer dan colleges volgen en tentamens maken. Het is ook een periode van groei, twijfels, angsten en levensvragen. En Zuyd Hogeschool ziet dat. ‘Het begint met jou’ is daarom hun nieuwe merkbelofte. Die belofte vertaalden we door in een manifestfilm met in de hoofdrol actrice Manouk Pluis, bekend van de Netflix-hitserie Knokke Off én Zuydalumnus.” De film is geregisseerd door Timon Moll. Als winnaar van een Televizier-Ring en gespecialiseerd in het Young Adult-genre maakte hij een film vanuit de ogen van de generatie waarvoor die is gemaakt. Een film waarin de belevingswereld en issues van huidige studenten de hoofdrol spelen.

Angelique Baguette, directeur van de dienst Marketing en Communicatie bij Zuyd Hogeschool: “Het is heel mooi dat onze film deze prijs heeft gewonnen. We willen de studiekiezer écht raken en laten zien dat we begrijpen hoe moeilijk het maken van een studiekeuze kan zijn. We zijn ontzettend trots op deze erkenning.”

Credits

Regie: Timon Moll
Actrice: Manouk Pluis
D.O.P.: Richard Spierings

Geluid: Olivier Nijs
Gaffer: Denny Schoute
Styling: Anne van Lieshout
Hair & Make-up: Elise Langenhuisen via Joyce Walian Agency
Sound design: Six Feet High

Scroll to skip video
Zuyd Hogeschool still brandmovie
Brand movie
Brand movie
01:53