Nieuws

As ge oe èige nie kietelt dan laàchte nooit!

MT1000 3e plek

Oftewel: als je jezelf niet kietelt, lach je nooit. Maar waar we het echt voor doen zijn natuurlijk onze klanten. Zij stemden Zandbeek naar de derde plek in de MT1000 ranglijst met meest klantgerichte marketingbedrijven van Nederland. Met zo’n derde plek haal je normaal gesproken de krant niet. Of toch wel?

Zandbeek feliciteert Zandbeek

Voor één keer lieten we onze bescheidenheid achter in de garderobe. Deze vermelding vonden we te belangrijk om er geen aandacht aan te besteden. Maar het is een beetje als wielrennen: alle aandacht gaat bij onderzoeken zoals deze naar de nummer één. Dus moesten we op zoek naar een praktische oplossing. Dat deden we met een paginagrote advertentie in het economiekatern van NRC, waarin we met ‘tongue in cheek’ copy nogal de spot met onszelf dreven. Want trots zijn kunnen we wel, maar naast onze schoenen lopen? Dat dan weer niet.

Tekst loopt door onder de afbeelding

MT1000 NRC advertentie

Over het onderzoek

Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland werd onafhankelijk uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation in opdracht van zakenblad MT/Sprout.