Zandbekers

Nieuwe medewerkers

Nieuwe medewerkers

The Full Family verwelkomt 8 nieuwe leden. Marlon Verhoeven, Chelsea Schreuter, Myrna de Bruijn, Amelie de Regt, Rutger de Wit, Caro Heesakkers, Stefanie Katzenbauer en Geertje van Trier sluiten aan.

Marlon Verhoeven

Met een passie voor branding, communicatie en content kan Marlon Verhoeven haar lol op bij Zandbeek. Binnen het commerciële team heeft ze dan al een aantal uitdagende projecten onder haar vleugels genomen.

Chelsea Schreuter

Soms kom je een stagiair tegen waarvan je direct weet dat je ze wel moet behouden. Dat gold zeker voor Chelsea Schreuter. Na een succesvolle stage is ze inmiddels als volwaardig projectmanager begonnen bij Zandbeek.

Myrna de Bruijn

In het ervaren designteam van Zandbeek komt een frisse kracht als Myrna als geroepen. Al lijkt het na een vliegende start eigenlijk alsof Myrna er al jaren zit.

Amelie de Regt

Het almaar groeiende team public communications heeft met Amelie de Regt opnieuw een parel te pakken. Een projectmanager die altijd drie stappen vooruitdenkt, daar kun je er wel tien van gebruiken. Die hebben we nu gelukkig ook!

Rutger de Wit

Ook de communicatieadviseurs van team public communications verwelkomden weer een nieuwe collega de afgelopen periode. Rutger de Wit, een in Utrecht wonende Fries (ja Johan, dat kan ook!), sluit aan als junior communicatieadviseur en zorgt met zijn vrolijke instelling dagelijks voor leven in de brouwerij.

Caro Heesakkers

Een multitalent dat niet makkelijk in een hokje te stoppen valt, dat is Caro Heesakkers. Daarom werkt ze bij Zandbeek ook teamoverstijgend. Van design tot strategie, Caro maakt zich complexe materie in een handomdraai eigen.

Stefanie Katzenbauer

Het copyteam van Zandbeek krijgt versterking van Stefanie Katzenbauer, een ervaren schrijfster die jarenlang als freelancer aan de weg timmerde en die je als MMA’er in haar vrije tijd vaak in de sportschool vindt. Bij ons pent ze op volle kracht de mooiste content voor onze klanten.

Geertje van Trier

Een ervaren strateeg die creatief ook potten kan breken. Met een ruime ervaring in zowel het tactisch als uitvoerend bouwen aan merken voelt ze zich als een vis in het water bij ons bureau.