Zandbeek logo neon

The Full
Story©

Ons verhaal begint in 1995. We komen uit de startblokken als corporate communicatiebureau, worden volwassen als prijswinnend contentmarketingbureau en groeien uit tot wat we vandaag zijn: een fanatiek familiebedrijf waarin full funnel creativiteit het kloppend hart vormt.

Vinden, vertellen, verspreiden

Wij vinden, vertellen én verspreiden de verhalen die een merk zo onmiskenbaar een merk maken. We zien het als onze missie ervoor te zorgen dat onze verhalen niet hetzelfde lot wacht als de overgrote meerderheid van alle commerciële content: onzichtbaarheid.

The Full Family

Ons sterkste wapen? Een bloedfanatieke familie die bestaat uit creatieve verhalenvertellers en strategische wonderkinderen. Volmaakte vakidioten met hun voeten in de klei, voelsprieten in de maatschappij en het hoofd regelmatig in de wolken. Samen gaan we door het vuur voor onze klanten én onze ideeën. En samen strijden we tegen middelmatigheid. Want daar hebben we een broertje dood aan bij Zandbeek.

Full service, full power en full funnel

We doorbreken graag grenzen, rekenen af met hokjes en slopen soms heilige huisjes. Het draait immers niet om het organigram van een organisatie, maar om de emotionele connectie tussen een merk en zijn publiek. Dat is waarom we pleiten voor een full funnel aanpak van branding, communicatie en marketing. Van positionering tot contentproductie en distributie, en met een glansrol voor authentieke verhalen. Verhalen die het verdienen om gehoord te worden. Verhalen die inspireren en informeren. En die resoneren bij het juiste publiek. Online en offline. Wij noemen het: The Full Story©.

Zandbeek. The Full Story© for your brand

Lees meer Lees minder

The Full Range

Branding

Strategy, naming, identity, (re)design.

Campaigns & programs

Strategy, concept, (social)media distribution.

Content & production

Video, audio, photography, illustration, copywriting.

Jasper van Zandbeek, Fleur van Zandbeek, Violette van Zandbeek

We are proud to find, tell
and spread stories for

Achmea logo
AON logo
Baker Tilly logo
Bruynzeel logo
Funda logo
KPN logo
NHA opleidingen logo
logo NWO
Rijkswaterstaat logo
Van Aken logo
Vebego logo
Waterschap Limburg logo
Hogeschool Zuyd logo