Zandbekers

Vier nieuwe Zandbekers

Robin van Gennep-Ngo, Manon van Bergen, Laurèl van den Biggelaar

The Full Family breidt uit! Robin van Gennep-Ngo, Manon van Bergen, Laurèl van den Biggelaar en Danien Bom komen ons versterken. We stellen je graag voor aan onze nieuwe collega’s:

Robin van Gennep-Ngo

Het strategisch team groeit door met Robin van Gennep-Ngo als nieuwe senior strateeg. Eerder was ze werkzaam als campagnestrateeg en als business advisor van de directie van KPN Netwerk. Daarna startte ze als interim strateeg bij Zandbeek. Het beviel Robin echter zo goed dat ze besloot bij ons te blijven!

Manon van Bergen

Ook team Rijkswaterstaat breidt uit met Manon van Bergen als senior projectmanager. De afgelopen jaren vervulde Manon verschillende functies in de journalistieke wereld, onder meer als documentairemaakster en verslaggeefster bij Omroep Brabant. En dankzij haar strategische, analytische aard is ze een waardevolle aanwinst.

Laurèl van den Biggelaar

Vers uit de schoolbanken en nu gaat ze aan de slag met het coördineren van de Rijkswaterstaat-projecten: maak kennis met onze collega Laurèl van den Biggelaar. Ze is opgegroeid in Eindhoven en heeft onlangs haar bachelor Communication and Multimedia Design aan Avans Hogeschool behaald. Sinds deze maand vult Laurèl team Rijkswaterstaat aan als junior projectmanager.

Danien Bom (niet op de foto)

Danien Bom is begonnen als stagiaire bij het creatieve team van Zandbeek. Zo ondersteunt ze de designers en leert ze meer over het inspirerende vakmanschap van Team Creative.