Awards

Zandbeek valt in de (hoofd)prijzen bij CMTA’s

Gouden award Content Marketing, the Awards

Goud, zilver én een medal. Het was gisteravond raak voor NHA Thuisstudies en Rijkswaterstaat bij de belangrijkste vakprijzen voor contentmarketing in de Benelux. We wonnen de gouden award in de categorie B2C met NHA (case: Dit is jouw tijd) en zilver in de categorie Non-profit met Rijkswaterstaat (case: de Newsroom). Last-but-not-least sleepten we voor Rijkswaterstaat ook nog eens een medal (een speciale oorkonde voor vakmanschap) in de wacht in de categorie ‘Beste video-serie’.

Zandbeek bij de CMTA awards

Lovende woorden
De vakjury zei het volgende over onze gouden winnaar: “Met de case ‘Dit is jouw tijd’ positioneert Zandbeek het merk NHA Thuisstudies helder en onderscheidend. Door de inzet van authentieke en aansprekende verhalen, raakt de content precies de snaar die de doelgroep in beweging zet om het roer om te gooien en in actie te komen. De tijdgeest is briljant gevat, en ingezet om verwachtingen van zowel de opdrachtgever als hun klanten te vervullen.”

Over de CMTA’s
‘Content Marketing, The Awards’ is een initiatief van brancheorganisatie Platform Content Marketing en Media Meetings (o.a. uitgever van Marketingreport). Dit jaar werden ruim 160 cases ingezonden door 40 verschillende bureaus uit Nederland én België.