Zandbekers

Zes nieuwe collega’s

Zandbeek nieuwe medewerkers

The Full Family verwelkomt weer nieuwe leden. Amber Vermeij, Zjeraar Wolfs, Yenthe van den Wijngaart, Anne Rombouts, Juliëtte Lehmann en Daphne Betten en sluiten aan.

Amber Vermeij

Stiekem zullen onze contactpersonen bij Rijkswaterstaat haar niet meer als een nieuwe collega beschouwen, maar projectmanager Amber Vermeij is nu dan echt vast bij Zandbeek in dienst. Ze blijft doen waar ze goed in is: meerdere projecten binnen Zandbeeks non-profitafdeling begeleiden.

Zjeraar Wolfs

In team strategie start Zjeraar Wolfs zijn tijd bij Zandbeek als junior strateeg. Met een master Marketing Management op zak mag Wolfs zijn tanden gaan zetten in onze branding- en positioneringsopdrachten.

Yenthe van den Wijngaart

Het social- en videoteam van Zandbeek groeit zelfs nog verder. De nieuwste aanwinst is creative producer Yenthe. Zij zal zich bezighouden met het produceren en editen van videocontent, inclusief ondersteuning van het socialteam.

Anne Rombouts

Content creative Anne Rombouts heeft een bijzondere combinatie van competenties. Als neerlandica én illustrator gaat ze bij Zandbeek de brug slaan tussen het copy- en vormgevingsteam. Ze voegt inmiddels alweer 2 maanden daad bij woord. En beeld.

Juliëtte Lehmann

Receptioniste Juliëtte Lehmann is een echte Eindhovense die je altijd kunt storen voor een goed gesprek of een espresso macchiato. Met die hobby’s is het niet vreemd dat ze in recordtempo haar draai vond bij Zandbeek. De eerste indruk is alles, dus wij treffen het maar met Juliëtte bij de receptie.

Daphne Betten

Dat er beweging zit in ons bedrijf weet niemand zo goed uit te beelden als motion designer Daphne Betten. Ze versterkt sinds een aantal maanden ons alsmaar groeiende videoteam. Fun fact: ze schiet niet alleen met scherp in haar animaties. Daphne is ook nog eens een begenadigd boogschutter!