Zandbekers

Zes nieuwe Zandbekers

Nieuwe collega's Zandbeek | Dirk Berkers | Robin Lambriex | Sophie van Hal | Anouk Houben

The Full Family breidt uit! Daarom stellen we je graag voor aan onze zes nieuwste toptalenten:

Dirk Berkers

Dirk Berkers (28) maakt een bureautransfer binnen Eindhoven en ruilt Team Lewis in voor Zandbeek. Met zijn jarenlange ervaring in public relations voegt hij de nodige kennis toe aan ons team. En met zijn vlijmscherpe pen schrijft hij als copywriter pakkende proza voor onze klanten.

Robin Lambriex

Met haar expertise in alles social media voegt Robin Lambriex (27) zich bij Zandbeek als video creative. In deze rol combineert ze het online landschap met haar passie voor video. Zo bedenkt ze te gekke formats en werkt ze deze vervolgens zelf uit. De afgelopen 3 jaar werkte Robin als creative bij Scooperz.

Sophie van Hal

Een voorliefde voor vorm en branding, conceptuele denkkracht en oog voor detail. Sophie van Hal (30) vertelt verhalen met behulp van haar grafische ontwerpen. Daarom maakt ze sinds dit jaar onderdeel uit van Zandbeek als designer. Daarvoor vertaalde Sophie marketingstrategieën door naar passende uitingen bij Skillz.

Floor Schreurs

Vers uit de schoolbanken en met een frisse blik begint Floor Schreurs (22) aan haar eerste baan binnen de bureauwereld. Vier jaar geleden begon ze aan haar studie communicatie in Tilburg en liep ze stage bij Skyhigh TV. Nu vertelt ze, binnen het team van copy & strategie, de verhalen van onze klanten als junior copywriter.

Anouk Houben

Dankzij haar Zeeuwse inslag weet Anouk Houben (23) als geen ander ieder Rijkswaterstaat-project in rechte banen te leiden. Want zo nuchter als ze is, houdt ze haar hoofd in alle situaties koel. Daarmee is Anouk een echte aanwinst voor het projectteam.

Tamara van de Goor (niet op foto)

De stoere Tamara van de Goor (40) is sinds deze maand gestart als hr-adviseur bij Zandbeek. In haar rol zorgt ze ervoor dat alle Zandbekers zich kunnen blijven ontwikkelen.

Ben jij de volgende Zandbeker die ons team komt versterken? Check de vacatures!